Kreative og langtidsholdbare løsninger indenfor anlægsarbejde

Hvorfor vælge anlægsarbejde fra Søren Kjærgaard Entreprise?

Søger du assistance til, viden omkring eller indblik i hvilke anlægsprojekter som Søren Kjærgaard Entreprise kan udføre med fokus på tryghed, sikkerhed og pålidelighed?

Så kan vi introducere dig til vores team af fagfolk, hvor de mange års erfaringer er fyldt op i entreprenørernes rygsække, hvor både store og små anlægningsprojekter er blevet en del af deres repertoire.

Den ekspertise med anlægsarbejde bringer vi ud i lokalsamfundet, så vi befinder os tæt på den infrastruktur, som vi skal arbejde med. Vores kunder befinder sig blandt andet i Aalborg, Dronninglund og Storvorde. 

Få et tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din entrepriseopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan du forvente af vores fagfolk?

Uanset om du søger kompetencer, egenskaber og kvaliteter fra en anlægsgartner til at tage anlægningen af haven til næste niveau, eller om du drømmer om mere beplantning, udlægning af rullegræs, græssåning og afretning af jord, så vil vores fagfolk tilbyde kvalitetssikre materialer, gennemtænkte arbejdsmetoder og veludførte resultater.

Anlægsarbejde er en essentiel del af det udtryk, som du ønsker at skabe. Det gælder både, hvis det er hjemme i privaten eller på arbejdspladsen. Vores fagfolk har ballasten til at træde i karakter med stor respekt for fagets stil, når de skal hjælpe private, erhvervs- eller industrikunder.

Vi bestræber os på at skabe holdbare serviceløsninger med byggearbejde, der foregår både i eller på jordens terræn. Når vi laver anlægsarbejde, tænker vi i kreative løsninger, som giver smukke og holdbare resultater.

Tag kontakt i dag for et godt tilbud

Et anlægningsprojekt kan bestå af meget forskellig karakter. Det er både størrelsen, selve opgavens omdrejningspunkt og omfatningen af opgaven, der spiller ind, når vi skal give kunden et uforpligtende tilbud.

Vi bestræber os på at indtænke priser, der er konkurrencedygtige, ligesom teamet bag går op i, at du skal kunne kontakte entreprenørerne direkte, så I sammen kan drøfte din pågældende situation. Den er også afgørende for prisen på projektet. En investering i udearealerne er dog altid en investering i sikkerhed, ro, velvære og tryghed. 

Kontakt os derfor allerede i dag.

Er du interesseret?

Tag kontakt og lad os drøfte din opgave

Vi er en rutineret anlægs- og entreprenørvirksomhed, der har udført mange forskellige entreprenøropgaver. Vi lægger vægt på tilfredse kunder og vores arbejde udføres altid med fokus på den gode kundeoplevelse, høj kvalitet - og en fair pris!

Telefon

20 45 31 68

Søren Kjærgaard Entreprise – CVR: 26378125