Flisebelægning og lægning af indkørsel udført af specialister

Hvorfor vælge flisearbejde fra Søren Kjærgaard Entreprise?

En lægning af ny indkørsel, terrasse, trapper, fortove, parkeringspladser eller andre lignende underlag er bygget på betonfliser eller belægningssten, hvilket giver underlaget en lang levetid.

Hos Søren Kjærgaard Entreprise sørger vores kompetente og kyndige fagfolk for, at placeringen og udførelsen af flisearbejdet er udarbejdet med fokus på præcision, nøjagtighed og professionalitet.


Det er ord som afvanding, dræn, bundsikringslag, fald, bærelag, afsætning og udgravning der har stor betydning for selve lægningen af fliser og lægning af indkørsel.

Vores fagmænd rykker ud i det jyske, hvor vi hjælper kunder i mål med totalløsninger inden for belægning i Aalborg, Storvorde og Dronninglund.

Vi står klar til at dele ud af vores mange års erfaring inden for flisebelægning, lægning af indkørsel og anlægsarbejde som resulterer i ekspertise med de højeste standarder. 

Få et tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din entrepriseopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er eksperter i disse opgaver

Flisebelægning har vi lang erfaring med, og vi kan udføre de svære opgaver. Har du et ujævnt underlag? Vi kan jævne det og så tilbyde lægning af indkørsel eller andet, som du ønsker.
Du får altid et flot resultat, som holder, og kvaliteten er altid i top.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud, da vi med dine informationer bedre kan fremlægge en specifik pris på, hvad det vil koste vores fagfolk at udføre den ønskede flisebelægning. Prisen afhænger blandt andet af valg af flisemateriale, størrelse og udtryk.

Vi sørger for, at du kan få markedets bedste og mest konkurrencedygtige priser og dine individuelle behov til at gå op i en højere enhed. 

Er du interesseret?

Tag kontakt og lad os drøfte din opgave

Vi er en rutineret anlægs- og entreprenørvirksomhed, der har udført mange forskellige entreprenøropgaver. Vi lægger vægt på tilfredse kunder og vores arbejde udføres altid med fokus på den gode kundeoplevelse, høj kvalitet - og en fair pris!

Telefon

20 45 31 68

Søren Kjærgaard Entreprise – CVR: 26378125