Entreprenør i Aalborg

Entreprenør Aalborg

Har du brug for en professionel entreprenør i Aalborg? Så er Søren Kjærgaard Entreprise din kompetente partner til opgaven.

Hos Søren Kjærgaard Entreprise udfører vi totalløsninger inden for alle entreprenørogaver, der vedrører jord- og anlægsarbejde. Med præcision, professionalisme og høje standarder. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig videre.

Læs med herunder, og se hvad du får ud af at bruge os.

Oplandets eksperter i jord- og anlægsarbejde

Søren Kjærgaard Entreprise har base i Aalborg. Men bygrænser rør os ikke meget – og selvom din opgave ikke nødvendigvis ligger i Nordens Paris, så er vi ikke for fine til ikke også at hjælpe dig.

Vi opererer i hele oplandet. Både som entreprenør i Dronninglund, entreprenør i Storvorde og som entreprenør i Klarup. Og ja, har du sågar brug for en entreprenør i Hjørring, så kommer vi også derop.

Vi ser os selv som oplandets eksperter i entreprenøropgaver, der involverer jord- og anlægsarbejde. Hos os skal du kun forvente at møde det bedste. De bedste entreprenørhænder, de bedste kompetencer og de bedste professionelle at arbejde med. Vi sætter en stor værdi i tilfredse kunder, og går langt for at imødekomme dine ønsker og behov.

Disse opgaver udfører vi

Herunder har vi samlet en konkret liste, der viser de opgaver vores kunder typisk kalder os ud på:

  • Jordarbejde
  • Sandpuder
  • Sokkelgravning og støbearbejde
  • Nedrivning
  • Gravemaskiner fra 0,9 ton – 33 ton (33 ton med 3D gps styring)
  • Kloakarbejde i samarbejde med ekstern leverandør
  • Afretning med mini-grade

– dette, og meget mere. Alt sammen udført efter alle kunstens regler.

Har du en opgave, der ligner noget fra vores liste ovenfor? Så skal du ikke tøve med at række ud til os.

Kontakt os i dag

Skal vi være entreprenøren i Aalborg, der får dit projekt godt fra start? Så er det nu du skal dyppe pennen, og udfylde formularen her på siden.

Brug et par minutter på at beskrive din opgave for os – så vender vi tilbage til dig med et godt og 100% uforpligtende tilbud. Til en fair pris, selvfølgelig!

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.