Rullegræs Aalborg

Rullegræs i Aalborg

Trænger din græsplæne også til en kærlig hånd? Eller måske vil du gerne have anlagt en helt ny græsplæne – hellere før end senere?

Så er det her, hvor Søren Kjærgaard Entreprise kommer ind i billedet. Vi er Aalborgs måske førende eksperter i jord- og anlægsarbejde, og udlægning af rullegræs i Aalborg er blandt vores specialer.

Læs med herunder, og se hvad du får med vores rullegræs-service.

Den store fordel ved rullegræs

Der findes flere måder at etablere en græsplæne på. Enten kan du gå i gang med at sprede græsfrø, og vente et par sæsoner – så har du en flot græsplæne.

Men du kan også skyde genvej, og få lagt rullegræs i morgen – og så har du også en flot græsplæne. Bare med det samme.

Dét er den store fordel ved rullegræs: Du får en 100% funktionel græsplæne, som du kan tage i brug med det samme. Konceptet er præcist ligesom at omplante et træ. Rullegræsset slår med tiden rødder ned i de dybere jordlag, og bliver hurtigt en integreret del af haven. Og desuden får du lov at starte ud med en græsplæne, der er 100% fri for mos og ukrudt.

Prisen på rullegræs i Aalborg

Prisen på rullegræs i Aalborg er selvfølgelig højere end hvis du blot ville så græsset med græsfrø.

Typisk regner man med en fast pris pr. kvadratmeter – med trinvise rabatter, des større areal du vil have dækket med rullegræs. Startprisen på rullegræs pr. kvm. ligger på ca. 30 kr. inkl. moms. Men har du et stort areal kan du komme tæt på at halvvere prisen pr. kvm. – altså, ned i nærheden af de 15 kr. pr. kvm. Du skal også huske at medregne arbejdsløn oven i prisen.

Et hurtigt eksempel: Har du 300 kvm. have, som du vil have dækket med rullegræs, vil prisen pr. kvm. rullegræs i Aalborg være ca. 25 kr. Rullegræsset koster i så fald 7.500 kr. inkl. moms, og arbejdstiden vil, med et slag på tasken, være ca. 6 timer a’ 450 kr. ekskl. moms pr. time.

Alt inklusiv ville du altså i dette tilfælde skulle regne med at slippe små 11.000 kr. inkl. moms for rullegræs til en have på 300 kvm.

Tag det første spadestik til en perfekt græsplæne nu

Ønsker du også at komme godt fra start i projekt “Perfekt græsplæne” med rullegræs? Så er det første skridt lige her på siden – gennem vores formular, selvfølgelig.

Brug et par minutter på at fortælle os om området, hvor du ønsker rullegræs. Inkluder gerne et anslået areal i beskrivelsen. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.